Pórek na víně

Vejce a suchar- tak vypadá vaše dieta? Ale připravit se dají i mnohem pestřejší jídla a přitom dietní.
Pórek na víně
2.3.2006 0:00 |

 

Ingredience: 
5 pórků
lžička octa¨
stroužek česneku
lžíce petrželky
lžíce másla
sůl
pepř

Návod k přípravě:
Utřený česnek a rozkrojený pórek  podusíme asi 15 minut na másle. Přilijeme víno, osolíme, opepříme a vaříme doměkka. Dochutíme octem, pórek dáme na talíř, polijeme omáčkou  a posypeme petrželkou.


Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Emanuel | 4.3.2006 17:28

hrůza....

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění