Pórkové brambory s petrželkou

Pokud se brambory dobře připraví, nemusí sloužit jen jako příloha, ale jako samostatné jídlo.
Pórkové brambory s petrželkou
13.6.2006 0:00 |

Ingredience:
cca 10 cm středně tlustého pórku
malá cibule
2-3 brambory
lžička hladké mouky
půl hrnku nízkotučného mléka
pepř
mořská sůl
petrželka
olivový olej

Návod k přípravě: Pórek a cibuli pokrájíme na kolečka a podusíme na oleji. Poprášíme moukou a podlijeme mlékem, přidáme na kolečka pokrájené brambory, osolíme, opepříme a posypeme petrželkou. Přikryjeme pokličkou a dusíme doměkka.

Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění