Prodlužte si léto!

Až budete přemýšlet, čím si uděláte doma radost, zkuste báječnou delikatesu, která Vám okamžitě připomene vlídné léto – výběr ovocných zmrzlin Häagen-Dazs Fruit Variety.
Prodlužte si léto!
18.10.2010 0:00 |

V každém balení jen na vás čekají čtyři různé 100 ml kelímky s neodolatelnými ovocnými zmrzlinami, abyste mohli pokaždé prožít nový ovocný příběh.

Pohodlně se usaďte - a rozmazlujte se. Čeká vás Summer Berries&Cream z lesního ovoce, Mango&Cream, Strawberries&Cream a Banana&Cream. Ať sáhnete po jakékoliv zmrzlině Häagen-Dazs, nadchne vás.
 



Všechny jsou připraveny jen z pravých, kvalitních surovin. Neobsahují žádná umělá barviva ani příchutě, žádné umělé konzervační látky. A mají pouze minimum zašlehaného vzduchu (podíl zmrzlinové hmoty je asi 87%), a proto jsou zárukou intenzivnějšího, delšího kulinárního prožitku.

Teď už víte, proč trvá dlouhých 15 vteřin, než se Vám lžička zmrzliny Häagen-Dazs rozpustí v ústech. Häagen-Dazs Fruit Variety se prodává ve vybraných supermarketech a hypermarketech v celé ČR za doporučenou cenu 179 Kč.

Na jedinečných zmrzlinových kreacích, dezertech a delikátních nápojích si můžete také pochutnat v rozšířené dvoupatrové zmrzlinárně Häagen-Dazs Café v pražské Karlově ulici. Připraveno je šestnáct druhů zmrzlin a sorbetů Häagen-Dazs, které v maloobchodě neseženete, a jejichž nabídka se stále mění. Více na www.haagen-dazs.eu a www.vasesladkechvile.cz.



Co jste možná nevěděli...


Proč je zmrzlina Häagen-Dazs hustší, hutnější než ostatní zmrzliny?
Prostřednictvím zašlehaného vzduchu je možné i více než zdvojnásobit objem zmrzlinové hmoty, aniž by bylo potřeba více surovin. Nadýchaná zmrzlina je tedy levnější. Zmrzlina Häagen-Dazs však obsahuje pouze minimum vzduchu (87% objemu tvoří zmrzlinová hmota, jen 13% tvoří vzduchové bublinky, vzniklé během míchání hmoty) a proto je pomyslnou metou a synonymem nekvalitnější zmrzliny.

Při jaké teplotě mám zmrzlinu Häagen-Dazs uchovávat?
Zmrzliny milují chlad. Nejlépe je uchováte při teplotě -18o C nebo ještě nižší, klidně i -22oC. Abyste mohli vytvořit úhledné kopečky dovolte zmrzlině „povolit“ – nechejte ji stát při pokojové teplotě asi 5, maximálně 10 minut – podle toho, jakou teplotu máte v mrazáku a v kuchyni.



Mohu rozmraženou zmrzlinu znovu zmrazit?
Pokud Vám zmrzlina rozteče, pak už ji nezamrazujte. Vytvoří se v ní totiž krystalky ledu, které ovlivní strukturu zmrzliny a tak snižují chuťový a smyslový prožitek.

18. října 2010
(komerční prezentace)

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění