Provensálské brambory s česnekem

Ani dnes jsme nezapomněli na ty, kdo drží dietu a přinášíme jim další recept na nízkokalorické jídlo.
Provensálské brambory s česnekem
23.5.2006 0:00 |

Ingredience:

3 brambory
olivový olej
mořská sůl
pepř
citronová šťáva a kůra
pórek
stroužek česneku
petrželka
muškátový oříšek

Návod k přípravě: Brambory oloupeme, uvaříme, pak je nakrájíme na  hranolky a opékáme je na teflonové pánvi potřené olivovým olejem. Osolíme je a opepříme, přidáme strouhanou citrónovou kůru, pórek nakrájený na tenká kolečka, utřený česnek a nasekanou zelenou petrželku. Nazlátlé brambory dochutíme citrónovou šťávou a troškou nastrouhaného muškátového oříšku.



Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění