Recept: Gratinované smetanové těstoviny s žampióny a kedlubnem

Těstovinových receptů není nikdy dost. Pro milovníky italské kuchyně je tu dnešní recept.
Recept: Gratinované smetanové těstoviny s žampióny a kedlubnem
29.4.2005 0:00 |

Ingredience:
250 g těstovin
2 cibule
kedluben
100 g žampionů
250 g rajčat
100 ml mléka
100 ml zakysané smetany
sůl
olej
pepř
tymián
máslo
strouhaný sýr

Návod k přípravě: Těstoviny uvaříme v osolené vodě. Rajčata

oloupeme, pokrájíme na kousky spolu s cibulí a kedlubnem. Zeleninu promícháme s

těstovinami, pokapeme olejem a vložíme do máslem vymazané zapékací misky.

Smetanu smícháme s mlékem, solí, pepřem, tymiánem a strouhaným sýrem, přelijeme

těstoviny, poklademe lupínky másla a dáme zapéct asi na půl hodiny.

Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění