Recept: Jahodové rizoto

Jahodové rizoto můžete podávat jako hlavní chod na oběd nebo si jej připravit jen tak, pokud vás honí mlsná.
Recept: Jahodové rizoto
8.9.2004 0:00 |

Ingredience pro 4 osoby:
1 kg jahod
250 ml mléka
200 g rýže
250 ml vody
80 g práškového cukru
šlehačka

Návod k přípravě:
V mléce s vodou uvaříme doměkka

rýži.
Osladíme cukrem a pokud zbyla voda, slijeme ji nebo ještě necháme

chvíli vyvařit.
Až rýže vychladne, zamícháme do ní jahody a dozdobíme

šlehačkou.


Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění