Recept: Kuře pečené na pivě a kyselém zelí

Sice nějakou dobu trvá, než se kuře upeče, ale příprava je jednoduchá a chuť znamenitá.
Recept: Kuře pečené na pivě a kyselém zelí
10.9.2004 0:00 |

Ingredience:
1 kuře
balíček kysaného zelí
3 dl piva
kmín
sůl
voda

Návod k přípravě:
Rozmražené kuře očistíme a

rozpůlíme.
Kysané zelí vložíme do pekáče, na ně položíme půlky kuřete,

osolíme, posypeme kmínem, podlijeme pivem a přikryjeme.
Vložíme do trouby

rozehřáté na 230 stupňů a během pečení podléváme, aby se zelí

nepřipalovalo.
Přibližně po hodině odklopíme a ještě pečeme, dokud se neudělá

kůrčička.


Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění