Recept: Květákový paprikáš

Hlavní surovinou dnes bude květák, který připravíme spolu se zeleninou, kysanou smetanou a kořením jako výborný paprikáš.
Recept: Květákový paprikáš
14.1.2005 0:00 |

Ingredience:
1 květák
1 cibule
1 paprika
8 žampionů
3 lžíce oleje
1 šálek kysané smetany
2 lžíce mleté sladké papriky
pepř
sůl

Návod k přípravě: Květák rozebraný za růžičky uvaříme v

osolené vodě doměkka a dáme ho okapat. Na oleji zpěníme nadrobno nasekanou

cibuli, přidáme na kostičky nakrájenou papriku, plátky žampiónů, zasypeme

sladkou mletou paprikou, osmahneme, pak podlijeme troškou vody a podusíme.

Přidáme květák, kysanou smetanu, osolíme, opepříme a ještě chvíli provaříme.


Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění