Recept: Lyonské brambory

Jste unavení, nechce se vám vařit, ale máte hlad? Pak si připravte něco jednoduchého, třeba lyonské brambory.
Recept: Lyonské brambory
3.9.2004 0:00 |

Ingredience:
800 g brambor
2 cibule
200 g šunkového salámu
100 g strouhaného sýra
olej
4 lžíce kečupu
2 dl smetany
2 dl mléka
2 vejce
sůl
pepř
tymián
dobromysl

Návod k přípravě: Brambory uvaříme ve slupce a nakrájíme na

plátky. Na oleji zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme salám nakrájený na

nudličky, kečup, sůl, pepř, tymián a dobromysl. Pekáček vytřeme olejem, dno

poklademe polovinou brambor, na ně položíme směs a polovinu strouhaného sýra a

pak zbytek brambor. Zalijeme mlékem a smetanou s rozšlehanými vejci a dáme

zapéct. Před koncem pečení posypeme zbylým sýrem.

Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění