Recept: Pivní kapr

Můžete si dát kapra a zapít ho pivem nebo obojí spojit dohromady a připravit si pivního kapra.
Recept: Pivní kapr
26.1.2004 0:00 |

Ingredience:
4 porce kapra
půl láhve světlého piva
cibule
olej
sůl
pepř
mletá paprika
kmín
citronová šťáva

Návod k přípravě: Porce kapra osolíme, opepříme a zakápneme

pivem. Necháme asi hodinu odležet. Na oleji osmahneme pokrájenou cibuli, přidáme

kapra, zalijeme zbylým pivem, ochutíme kmínem a paprikou a dusíme doměkka. Na

talíři zakápneme citronovou šťávou.

Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění