Recept: Rajčatová polévka z protlaku

Kdo začínající hospodyňky je tu dnes připraven recept na jednoduchou rajčatovou polévku z protlaku.
Recept: Rajčatová polévka z protlaku
21.1.2005 0:00 |

Ingredience:
40 g másla
40 g hladké mouky
1 malá cibule
kousek celeru
kousek masoxu
1 litr vody
3 lžíce rajčatového protlaku
sůl
cukr
citrónová šťáva
40 g rýže
petrželka

Návod k přípravě:
Připravíme růžovou jíšku, zalijeme ji

vodou, přidáme oloupanou cibuli, kousek celeru a masoxu a dobře provaříme.

Cibuli s celerem vybereme, přidáme rajčatový protlak, upravíme sladkokyselou

chuť. Polévku můžeme zalít několika lžícemi smetany nebo neslazeného

kondenzovaného mléka. Podáváme s vařenou rýží.

Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění