Recept: Rýžové pirožky s žampióny a se smetanou

Vůně čerstvě upečených pirožků se vám bude rozléhat po celém bytě ...tedy pokud si je připravíte podle našeho receptu.
Recept: Rýžové pirožky s žampióny a se smetanou
21.4.2005 0:00 |

Ingredience:
300 g hladké mouky
80 g másla
půl prášku do pečiva
5 vajec
150 g smetany
sůl
80 g rýže
80 g sterilovaných žampiónů
pepř
kmín

Návod k přípravě: Smícháme mouku s práškem do pečiva,

přidáme sůl, máslo, jedno vejce a smetanu. Rýži uvaříme v osolené vodě, smícháme

ji s žampióny, 3 vajíčky, osolíme a opepříme.

Na válu vyválíme těsto, z kterého tvoříme obdélníky. Do středu každého dáme

náplň, stočíme a potřeme bílkem. Posypeme kmínem a pečeme v troubě na pečícím

papíře asi 15 minut.

Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění