Recept: Slovenská kapustnica s uzeným masem

Zahřejte se na duši i na těle v těchto chladných dnech něčím teplým a opravdu chutným, připravte si slovenskou kapustnicu podle našeho receptu.
Recept: Slovenská kapustnica s uzeným masem
24.1.2005 0:00 |

Ingredience:
1 malé uzené koleno
250 g kysaného zelí
sůl
česnek
1 lžíce rajčatového protlaku
1 lžíce sádla
1 lžíce mouky
1 cibule
1 dl kyselé smetany

Návod k přípravě:
Omyté uzené koleno nebo nožky dáme

vařit. Při vaření přidáme světlou cibulovou jíšku, za chvíli překrájené kysané

zelí. Když je koleno měkké, vyjmeme ho, do polévky dáme rajčatový protlak,

česnek, zalijeme smetanou a vložíme nakrájené maso z kolena.

Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění