Recepty pro začátečníky: Bramboráky z cukety

Tentokrát zaměříme na vás, kterým vaření moc neříká, ale chtěli by se naučit alespoň pár jednoduchých jídel.
Recepty pro začátečníky: Bramboráky z cukety
22.9.2005 0:00 |

Ingredience:
1 cuketa
majoránka
sůl
2 vejce
mléko
hladká mouka
česnek
olej

Návod k přípravě: Cuketu najemno nastrouháme, vymačkáme z ní

vodu, přidáme utřený česnek, hladkou mouku, majoránku, vejce a trochu mléka tak,

aby vznikla kašovitá hmota. Na oleji smažíme tenké plackY z obou stran

dozlatova, můžeme ještě posypat strouhaným sýrem a nechat roztéct. přebytečný

tuk.


Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění