Recepty pro začátečníky: Bramborový guláš

Tentokrát zaměříme na vás, kterým vaření moc neříká, ale chtěli by se naučit alespoň pár jednoduchých jídel.
Recepty pro začátečníky: Bramborový guláš
21.9.2005 0:00 |

Ingredience:
1 klobása
4 větší brambory
1 cibule
kmín
Sladká paprika
Sůl
olej
hladká mouky
kysaná smetana

Návod k přípravě: Na oleji zpěníme cibuli,

přidáme brambory na kostičky,chvíli promícháváme, zasypeme paprikou a zalijeme

horkou vodou tak, aby byla těsně nad bramborami. Osolíme, přidáme kmín, kolečka

klobásy a necháme asi 15 minut vařit. Pak zahustíme moukou rozmíchanou v

zakysané smetaně.


Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Eva B. | 6.10.2005 12:02

Re: dodatek:

a.ti | 22.9.2005 13:42

dodatek:

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění