Recepty pro začátečníky: Čočka na kyselo

Tentokrát zaměříme na vás, kterým vaření moc neříká, ale chtěli by se naučit alespoň pár jednoduchých jídel.
Recepty pro začátečníky: Čočka na kyselo
26.9.2005 0:00 |

Ingredience:
500 g čočky
3 lžíce rostlinného oleje
3 lžíce hladké mouky
ocet
cibule
sůl

Návod k přípravě: Čočku uvaříme doměkka. Na oleji osmažíme

dozlatova pokrájenou cibuli, zaprášíme moukou, zalijeme vodou scezenou z čočky,

ochutíme octem a povaříme. Pak přidáme uvařenou čočku, osolíme a podáváme

s kyselou okurkou a vejcem.

Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Jirka | 28.3.2017 16:07

Re: Pro sáru a začátečníky

mnk | 25.4.2013 20:58

Re: Pro sáru a začátečníky

Honzik | 26.11.2011 13:11

Re: Pro sáru a začátečníky

Anonym | 26.11.2011 13:09

Re: Čočka na kyselo

sarka001 | 23.6.2009 18:03

Pro sáru a začátečníky

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění