Recepty pro začátečníky: Hrachová kaše

Tentokrát zaměříme na vás, kterým vaření moc neříká, ale chtěli by se naučit alespoň pár jednoduchých jídel.
Recepty pro začátečníky: Hrachová kaše
29.9.2005 0:00 |

Ingredience:
500 g hrachu
2 lžíce sádla
1 lžíce mouky
125 ml mléka
česnek
majoránka
sůl

Návod k přípravě: Hrách namočíme přes noc do studené vody a

pak ho uvaříme ve vodě, ve které byl namočen. Na sádle zpěníme trochu mouky,

zalijeme mlékem, povaříme, vmícháme prolisovaný hrách, ochutíme majoránkou a

ještě chvíli povaříme. Podáváme s masem, uzeninou, vejcem, okurkou a

pečivem.


Dobrou chuť!


Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění