Recepty pro začátečníky: Rýžový nákyp

Tentokrát zaměříme na vás, kterým vaření moc neříká, ale chtěli by se naučit alespoň pár jednoduchých jídel.
Recepty pro začátečníky: Rýžový nákyp
27.9.2005 0:00 |

Ingredience:
meruňky
3/4 l mléka
90 g rýže
50 g máslo
2 Vejce
50 g cukru krupice
balíček vanilkového cukru
sůl


Návod k přípravě: Rýži dáme do mléka, osolíme a uvaříme

doměkka. V míse utřeme žloutky s cukrem a máslem a vmícháme do prochladlé

uvařené rýže. Pak promícháme se sněhem z bílků, vložíme do vymazané a

strouhankou vysypané zapékací misky, poklademe půlkami meruněk a upečeme

dorůžova.


Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění