Recepty pro začátečníky: Špenát s vejcem

Tentokrát zaměříme na vás, kterým vaření moc neříká, ale chtěli by se naučit alespoň pár jednoduchých jídel.
Recepty pro začátečníky: Špenát s vejcem
23.9.2005 0:00 |

Ingredience:
balíček špenátu
1 cibule
1 dl smetany
půl lžíce mouky
2 vejce
3 lžíce oleje
4 stroužky česneku
sůl

Návod k přípravě: Mražený špenát necháme rozmrazit. Cibuli

nakrájíme nadrobno a zpěníme ji na oleji. Pak přidáme rozmražený špenát a

uvedeme do varu. Ve smetaně rozmícháme mouku, přidáme ji ke špenátu a za stálého

míchání přivedeme do varu. Osolíme a pak vaříme ještě asi 15 minut. Do špenátu

rozklepneme vejce, vmícháme je, pak přidáme utřený česnek, osolíme. Podáváme s

bramborem a sázeným vejcem.


Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění