Recepty s kaki: Pokrmy bez masa

Kaki Persimon Bouquet se zpravidla konzumuje v syrovém stavu, lze jej však i zmrazit, konzervovat nebo sušit. Občas se používá v orientální kuchyni, v podobě džemu nebo jako náplň do koláčů.
Recepty s kaki: Pokrmy bez masa
7.11.2011 16:00 |

Pokračování »> Kaki recepty s masem »> Dezerty s kaki

Také se hodí jako příloha k vepřovému, jehněčímu nebo kuřecímu masu. Využijete jej na mnoho způsobů i při přípravě salátů, hlavních jídel, dezertů a zavařenin.

FAZOLKY S KAKI

Přísady:

4 kaki Persimon Bouquet
2 lžíce medu 4 lžíce olivového oleje 1 lžíce citronové šťávy 1 lžíce máku 200 g fazolek 150 g rukoly 100 g prosciutta

Příprava:

Z MEDU,OLEJE, CITRONOVÉ ŠŤÁVY A MÁKU UŠLEHÁME ZÁLIVKU A DÁME VYCHLADIT. FAZOLKY OMYJEME A KRÁTCE ASI 2-3 MINUTY SPAŘÍME V OSOLENÉ VODĚ, NECHÁME OKAPAT A VYCHLADNOUT. RUKOLU OPLÁCHNEME, OMYTÉ KAKI ROZPŮLÍME A NAKRÁJÍME NA TENČÍ PLÁTKY. PROMÍCHÁME S FAZOLKAMI, PŘIDÁME PLÁTKY PROSCIUTTA A DOCHUTÍME ZÁLIVKOU.

Kaki s kozím sýrem Kaki s kozím sýrem

Salát S KAKI A KOZÍM SÝREM

Přísady:

1ks kaki Persimon Bouquet
lollo rosso
lollo biondo
polníček
tymián
kozí sýr
ořechy
sůl
olivový olej Příprava:

ČERSTVÉ SALÁTY LEHCE OMYJEME A NATRHÁME. KAKI OSMAHNEME NA OLIVOVÉM OLEJI S TYMIÁNEM, POTÉ SPOLEČNĚ S KOZÍM SÝREM A OŘECHY PŘIDÁME K SALÁTU. DOCHUTÍME OLIVOVÝM OLEJEM A SOLÍ.

Pokračování »> Kaki recepty s masem »> Dezerty s kaki

Autor článku: Redakce
Zdroj: Redakce

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění