Řecká ryba na česneku s rajčatem podlévaná vínem

K přípravě řecké ryby můžeme použít například kapra, rybí filé nebo třeba lína. Hlavně nezapomeneme na bílé víno!
Řecká ryba na česneku s rajčatem podlévaná vínem
6.5.2005 0:00 |

Budete potřebovat:
700 g ryb
2 lžíce citrónové šťávy
olej
2 cibule
2 stroužky česneku
2 papriky
pepř
sůl
300 g rajčat
petrželka
2 sklenky bílého vína

Návod k přípravě: Rybu naporcujeme, osolíme a pokapeme

citrónovou šťávou. Zpěníme cibuli a česnek, přidáme porce ryby, podlijeme vínem,

posypeme petrželkou a dusíme. Mezitím dusíme na oleji pokrájené papriky, pak

přidáme spařená a oloupaná rajčata, sůl, pepř a vše nalijeme na porce ryby.

Ještě chvíli dusíme a pak podáváme s vařenými brambory a se zeleninovým

salátem.

Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění