Řecký bramborový nákyp

Další z receptů na zdravý a dietní pokrm. Tentokrát si připravíme bramborový nákyp podle řeckého způsobu.
Řecký bramborový nákyp
28.4.2006 0:00 |

Ingredience:

250 g brambor
lžička rostlinného másla
šťáva z půlky citrónu
kmín
tymián
mořská sůl
pepř

Návod k přípravě: Brambory oloupeme, nakrájíme na plátky a rozložíme do pekáčku vymaštěného částí másla. Přelijeme citrónovou šťávou, osolíme, přidáme pepř, kmín a tymián. Omastíme zbytkem másla. Pečeme v troubě asi 45 minut, můžeme během pečení obrátit.


Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění