Rumové banány se šlehačkou

Stačí banány, rum a pár drobností a nic nebrání tomu připravit si výbornou sladkou pochoutku.
Rumové banány se šlehačkou
22.3.2006 0:00 |

Budete potřebovat:

4 banány
2 lžíce vody
2 lžíce cukru
citrónová šťáva
máslo
5 cl rumu
šlehačka

Návod k přípravě:
Zapékací misku vymažeme máslem, položíme do ní oloupané a rozkrojené banány, posypeme cukrem, pokapeme citrónovou šťávou, vodou a pečeme asi 15 minut. Pak zalijeme rumem a ještě chvíli pečeme. Banány zdobíme šlehačkou a teplé podáváme.

Dobrou chuť!

 

 

 

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění