Sardinková pomazánka s lučinou a kečupem

Sardinkovou pomazánku můžeme natřít na chleba, nebo podávat návštěvě v malých mističkách ozdobených například snítky petrželky.
Sardinková pomazánka s lučinou a kečupem
29.11.2005 0:00 |

Ingredience:
2 konzervy sardinek v oleji
120 g másla
120 g lučiny
kečup
pepř
sůl
citronová šťáva dle chuti

Návod k přípravě:
Sardinky zbavíme kostí a smícháme s

máslem, lučinou a citronovou šťávou. Opepříme a podle chuti přidáme sůl a kečup.

Sardinkovou paštiku podáváme s chlebem nebo pečivem a zdobíme petrželkou nebo

pažitkou.

Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění