Segedínský salát s fazolemi, vejcem a smetanou

Pokud nechcete mít plný a těžký žaludek a přitom se dosyta najíst, dejte si salát. Vyzkoušet můžete například tento segedínský.
Segedínský salát s fazolemi, vejcem a smetanou
8.6.2005 0:00 |

Ingredience:
500 g bílých fazolí
3 vejce natvrdo
3 dl smetany
mletá paprika
cukr
ocet
sůl

Návod k přípravě: Fazole uvaříme doměkka, scedíme a

promícháme je se zálivkou z octa, cukru a soli. Přidáme pokrájenou cibuli,

vmícháme smetanu a ochutíme paprikou. Podáváme chlazené.

Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění