Smetanová polévka z čínského zelí a slaniny

Smetanové polévky mají krásně jemnou chuť, proto vám přinášíme recept na jednu takovou, která se připravuje z čínského zelí.
Smetanová polévka z čínského zelí a slaniny
3.5.2005 0:00 |

Ingredience:
hlávka čínského zelí
60 g slaniny
cibule
muškátový oříšek
3/4 l vývaru z kostky
2 dl smetany
4 vejce
sůl
pepř

Návod k přípravě: Slaninu pokrájíme na kostky a opečeme na

oleji. Přidáme najemno pokrájenou cibuli, necháme ji zpěnit a pak vmícháme

pokrájené čínské zelí a přilijeme vývar. Polévku osolíme, opepříme a

přidáme špetku muškátového květu. Ke konci vaření zjemníme smetanou, v polévce

rozkledláme vejce a ještě chvilku prohřejeme.

Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění