Staročeské kuře se zelím

Jídlo jako od maminky, klasické staročeské kuře se zelím si nyní můžete připravit i vy.
Staročeské kuře se zelím
14.6.2002 0:00 |

Ingredience:
4 kuřecí čtvrtky
400 g kysaného zelí
100 g slaniny
2 cibule
máslo
červená paprika
sůl

Návod k přípravě:
Maso osolíme a posypeme červenou

paprikou. Slaninu pokrájíme na plátky a cibule na kolečka. Zelí propláchneme pod

studenou vodou.

Do zapékací misky vytřené máslem vložíme zelí a na něj položíme maso.

Pokryjeme plátky slaniny a posypeme cibulí. Pečeme asi 40 minut v zakrytém

pekáčku a pak jej ještě na chvíli odkryjeme, aby kuře mělo kůrčičku.

Dobrou chuť!


Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění