Šuang-si

Zaujal vás tento tajuplný a exotický název dnešního receptu? Tak to byste jej měli co nejdříve vyzkoušet, ať víte, jak výborně chutná.
Šuang-si
14.11.2005 0:00 |

Ingredience:
500 g kuřecího masa
5 žampiónů
sůl
šálek pokrájeného zelí
1 kapie
2 stroužky česneku
trochu pálivé papriky
1 dcl vývaru

Zálivka:
2 lžíče desertního vína, lžička sójové omáčky, vegeta, lžička škrobové moučky

Návod k přípravě:
Maso pokrájíme na kousky, přidáme sůl

a opečeme dozlatova. Smícháme se žampióny, zelím, kápií, plátky česneku,

paprikou a ještě chvíli opékáme. Zalijeme vývarem a několik minut dusíme.

Mezitím smícháme v hrnku víno, sójovou omáčku, škrob, vegetu a vše přidáme k

masu. Za stálého míchání chvilku dusíme a podáváme s rýží nebo těstovinami.

Dobrou chuť!



Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění