Tak trochu luxusnější večeře

Ať už čekáte hosty nebo si jen zkrátka chcete jednou za čas pochutnat na něčem vybraném, můžete to zkusit podle následujícího receptu.
Tak trochu luxusnější večeře
26.7.2001 0:00 |

Hlavní jídlo:
toasty
uzený losos
křenová pěna
(křen + našlehaná šlehačka, sůl)

Pikantní salát:
hlávkový salát
zelené olivy s mandlemi

Dressing:
lžička francouzské hočice
lžíce oleje
stroužek česneku
sůl

Návod k přípravě: Příprava je snadná a snad nepotřebuje ani

složité vysvětlení. K jídlu podáváme toasty s uzeným lososem a křenovou pěnou

spolu se salátem, který připravíme z hlávkového salátu, oliv a zalijeme

dressingem z uvedených přísad.

Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění