Těstovinový nákyp

Vyzkoušejte další z našich dietních receptů, dnes si můžete pochutnat na těstovinovém nákypu.
Těstovinový nákyp
26.4.2006 0:00 |

Ingredience

:
80 g těstovin
20 g pórku
půl cibule
mletý pepř
mořská sůl
30 g sterilované kukuřice
půl  hrnku nízkotučného mléka
1 vejce
muškátový oříšek
20 g strouhaného sýra
olivový olej

Návod k přípravě: Těstoviny uvaříme v osolené vodě, poté je slijeme a necháme okapat. Pórek nakrájíme na kolečka, cibuli nasekáme nadrobno a zpěníme na oleji spolu s pórkem. Zapékací mísu vytřeme olejem a střídavě do ní vrstvíme těstoviny, pórek, cibuli a kukuřici. V mléce rozkvedláme vejce, přidáme sůl, pepř, špetku strouhaného muškátového oříšku a přelijeme jím nákyp. Posypeme nastrouhaným sýrem a zapékáme asi 40 minut.


Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění