Tipy na dietní jídelníček 3.

Jablkové pyré, orientální filé, malinové podmáslí ...chcete ochutnat? Máte možnost v dietce právě pro tento den.
Tipy na dietní jídelníček 3.
9.2.2003 0:00 |

Pozn.: Pitný režim- cílem je vypít okolo dvou litrů tekutin, množství uváděného pití u jednotlivých jídel nepijte najednou, ale postupně v průběhu celého dne.

Dietní jídelníček
Snídaně
Složeníšálek bylinkového čaje
vaječina z jednoho vejce, celozrnný rohlík, rajče

Svačina
Složenípůl litru vody s vymačkaným pomerančem nebo citronem
salát z rajčat a chřestu
Příprava salátu z rajčat a chřestuPostup: 50 g chřestu a 150 g rajčat pokrájíme, osolíme, pokapeme olivovým olejem, promícháme a zdobíme petrželkou.

Oběd
Složenípůl litru vody
orientální filé
Příprava orientálního filé150 g filé
2 stroužky česneku
lžíce rajského protlaku
pálivá paprika
citrónová šťáva
mořská sůl
pepř
olivový olej
Postup: Filé osolíme, opepříme, posypeme paprikou a pokapeme citrónem. Na olivovém oleji krátce opečeme,  přidáme protlak, utřený česnek, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Podáváme s hlávkovým salátem.

Svačina
Složenípůl litru vody
malinové podmáslí
Příprava malinového podmáslíPostup: 150 g malin smícháme s 30 g rozinek, zalijeme 150 ml podmáslí a umixujeme.

Večeře
Složenípůl litru vody
jablkové pyré
Příprava jablkového pyré
20 ml čerstvé jablečné šťávy
skořice
150 g banánů
Postup: Vše dáme do mixeru a umixujeme, podáváme chlazené

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění