Tipy na dietní jídelníček 34.

Možná i vy máte problém, jak zdravě a dietně vymyslet váš jídelníček. Právě vy zde budete nacházet inspiraci...
Tipy na dietní jídelníček 34.
10.8.2006 0:00 |

Pozn.: Pitný režim- cílem je vypít okolo dvou litrů tekutin, množství uváděného pití u jednotlivých jídel nepijte najednou, ale postupně v průběhu celého dne.

Dietní jídelníček
Snídaně
Složení bylinkového čaje
zeleninová pomazánka
Příprava zeleninové pomazánky50 g nízkotučného tvarohu
2 ředkvičky
kousek salátové okurky
lžíce bílého jogurtu
pažitka
mořská sůl
Postup: Zeleninu pokrájíme a smícháme s ostatními surovinami. Podáváme s plátkem celozrnného chleba.

Svačina
Složenípůl litru vody s vymačkaným citronem
hrnek třešní nebo višní

Oběd
Složenípůl litru vody
zapečená zeleninová mísa
Příprava zapečené zeleninové mísy2 hrnky zmrazené zeleninové směsi
2 vejce
mléko
pepř
mořská sůl
strouhaný sýr
Postup: Zeleninu uvaříme v osolené vodě, scedíme, zalijeme mlékem, opepříme a přivedeme k varu. Vmícháme vejce a strouhaný sýr, vše vlijeme do zapékací misky a upečeme. Podáváme s hlávkovým salátem.

Svačina
Složenípůl litru vody
plátek melounu

Večeře
Složenípůl litru vody
šunková rýže
Příprava šunkové rýžepytlík rýže
2 plátky  šunky
kukuřice
hrášek
lupínek másla
Postup: Rýži uvaříme v osolené vodě, přidáme zeleninu, pokrájenou šunku a vmícháme lupínek másla.

 

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění