Tipy na dietní jídelníček 46.

Možná i vy máte problém, jak zdravě a dietně vymyslet váš jídelníček. Právě vy zde budete nacházet inspiraci...
Tipy na dietní jídelníček 46.
2.11.2006 0:00 |

Pozn.: Pitný režim- cílem je vypít okolo dvou litrů tekutin, množství uváděného pití u jednotlivých jídel nepijte najednou, ale postupně v průběhu celého dne.

Dietní jídelníček
Snídaně
Složení
šálek zelenéhočaje
zapečený toast s kukuřicí
Příprava zapečeného toastu s kukuřicíPostup: Toastový chléb posypeme sterilovanou kukuřicí, přiklopíme plátkem sýra a krátce zapečeme.

Svačina
Složení
půl litru vody s vymačkaným citronem
celerový salát
Příprava celerového salátuhrnek strouhaného celeru
postrouhané jablko
citrónová šťáva
olivový olej
bílý jogurt
mořská sůl
petrželka
Postup: Vše smícháme dohromady a podle chuti dochutíme.

Oběd
Složenípůl litru vody
cibulový koláč
Příprava cibulového koláče4 cibule
trocha vody
1/4 kg celozrnné mouky
4 lžíce olivového oleje
Postup: Z mouky, poloviny oleje, soli a vody uděláme těsto, který vyválíme a dáme do formy. Na zbylém oleji osmahneme pokrájené cibule, dáme na těsto a upečeme v troubě.

Svačina
Složenípůl litru vody
hrnek malin

Večeře
Složenípůl litru vody
zeleninové rizoto
Příprava zeleninového rizotapytlík rýže
mořská sůl
půl hrnku hrášku
1 mrkev
2 lžíce houb
cibule
sýr
Postup: Rýži uvaříme v osolené vodě, povaříme i houby a pokrájenou zeleninu, vše smícháme, přidáme osmahnutou cibuli a posypeme sýrem.

 

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Sabina | 3.11.2006 13:42

komentář

zuzu | 2.11.2006 08:42

kolac

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění