Tuňákové rizoto

Stačí tuňák ve vlastní šťávě, rýže, zelenina a koření a chutné dietní jídlo můžeme podávat.
Tuňákové rizoto
27.6.2006 0:00 |

Ingredience:
100 g rýže
malá konzerva tuňáka ve vlastní šťáv
sůl
cibule
sterilovaná kukuřice a hrášek
sójová omáčka
kečup
pepř

Návod k přípravě: Cibuli zpěníme na oleji, přidáme hrášek a kukuřici, pokapeme sójovou omáčkou a po chvíli přidáme tuňáka, kečup, sůl a pepř a do hotové směsi vmícháme uvařenou rýži.

Dobrou chuť!


 

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění