Vánoční recepty: Pečený vánoční kapr

Místo klasického smaženého kapra můžete letos vyzkoušet něco nového.
Vánoční recepty: Pečený vánoční kapr
21.12.2005 0:00 |

Ingredience:
1 kapr
sůl
1 dcl bílého vína
1 stroužek česneku
drcený kmín
100 g tvrdého sýra
olej
p>

Návod k přípravě: Kapra bez kůže naporcujeme, vložíme do zapékací misky, osolíme, přelijeme vínem, olejem, přidáme lisovaný česnek a kmín. Vložíme do vyhřáté trouby a upečeme ho doměkka. Před koncem pečení posypeme strouhaným sýrem a kapr je hotový, když je sýr zapečený dozlatova.


Veselé Vánoce!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění