Velikonoční recept: Velikonoční smažené ovocné jehly

O Velikonocích budete jistě vítat hodně návštěv, proto se vám určitě bude hodit recept na malé sladké pohoštění.
Velikonoční  recept:  Velikonoční smažené ovocné jehly
3.4.2006 0:00 |

Ingredience:
600 g jablek
800 g hrušek
500 g švestek
vanilkový cukr
2 lžíce sezamových semínek
olej
3 vejce
lžíce solamylu

Návod k přípravě: Ovoce zbavíme jádřinců, stopek a pecek a

nakrájíme je na kousky. Z rozšlehaných vajec a solamylu si připravíme těstíčko.

Ovoce střídavě napichujeme na jehly, posypeme vanilkovým cukrem a

obalujeme je v těstíčku. Na oleji usmažíme dozlatova a hotové je posypeme

sezamovým semínkem.

Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění