Velikonoční recept: Valašská velikonoční pečeně

Jeden z receptů, který může zpříjemnit vaše velikonoční svátky.
Velikonoční recept: Valašská velikonoční pečeně
31.12.2000 0:00 |

Ingredience:
800 g vepřové pečeně
200 g uzeného masa
1 cibule
2 rajčata
1 paprika
2 dl vývaru z kostky
150 nastrouhaného eidamu
400 g uvařených brambor
olej
petrželka
sůl
pepř

Návod k přípravě:
Plátky vepřového masa naklepeme, opepříme, osolíme a opečeme na oleji.
Vyndáme, vložíme do zapékací misky.
Na zbylém oleji zpěníme pokrájenou cibuli, na ní podusíme na kostky nakrájené uzené maso, pokrájená rajčata, papriku a petrželku. Podlijeme vývarem a ještě chvíli povaříme.
Směsí přelijeme maso v zapékací misce, pokryjeme plátky vařených brambor, posypeme sýrem a dáme péct do předem vyhřáté trouby.

Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění