Vepřové maso na lilku

Nelamte si hlavu s tím, co dnes vařit a vyzkoušejte následující recept.
Vepřové maso na lilku
15.9.2006 0:00 |

Ingredience:
80 g vepřové kýty
5 g oleje
20 g

cibule
50 g lilku
10 g tvrdého sýra
1/2 dcl

mléka
bílek
kari
sůl
petrželka

Návod k přípravě: Maso nakrájíme na nudličky, osolíme a

opečeme na oleji. Maso vyndáme, zpěníme cibuli, přidáme lilky nakrájené na

plátky, opečeme a posypeme kari. Vymažeme si zapékací misku a střídavě vršíme

maso a zeleninu. Nastrouhaný sýr rozmícháme s bílkem, směsí zalijeme maso s

lilky, posypeme petrželkou a zapečeme v troubě.

Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění