Vepřové maso na žampiónech

Tento týden jsme se věnovali pouze receptům, ve kterých jsme využili houby. Tak využijte toho, že rostou a připravte si jídlo podle našeho receptu.
Vepřové maso na žampiónech
5.10.2001 0:00 |

Ingredience:
600 g vepřového masa
150 g žampiónů
půl litru mléka
50 g másla
celý černý pepř
sůl

Návod k přípravě:
Maso necháme vcelku, neporcujeme ho.

Osolíme, dáme do pekáčku s rozehřátým máslem a pečeme dozlatova. Zalijeme

mlékem, přiklopíme a dusíme doměkka. Mezitím podusíme na másle pokrájené

žampióny a přidáme spolu s pepřem k masu. Hotové maso krájíme na plátky a

podáváme nejlépe s rýží.

Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění