Žampióny na víně a slanině

Pikantní způsob, jak připravit žampióny, zaujme zcela jistě všechny příznivce dobrého jídla.
Žampióny na víně a slanině
17.3.2006 0:00 |

Budete potřebovat:

500 g žampiónů
1,5 dl bílého vína
lžíce oleje
plátek slaniny
citrónová šťáva
pepř
sůl

Návod k přípravě:
Žampiónům oddělíme hlavičky, podusíme na oleji a dáme do zapékací misky. Nožky a slaninu pokrájíme, podusíme, přidáme k žampiónům, zalijeme vínem, pokapeme citrónovu šťávou, osolíme, opepříme a upečeme doměkka.

 

Dobrou chuť!

 

 

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění