Zeleninové týdny: Červená řepa na víně

Řepa je bohatá na draslík a hořčík, je vhodná při ateroskleróze, vysokém tlaku, při nemocech srdce a krevního oběhu. A taky dobře chutná.
Zeleninové týdny: Červená řepa na víně
21.10.2004 0:00 |

Ingredience:
1 kg červené řepy
2 cibule
8 rajčat
olivový olej
150 g žampionů
2 lžíce kečupu
2 dl červeného vína
2 dl vývaru z kostky
sůl
pepř

Návod k přípravě: Omytou řepu uvaříme v osolené vodě

doměkka, pak ji oloupeme a nakrájíme na silnější plátky. Pokrájenou cibuli

zpěníme na oleji, přidáme plátky žampionů, sůl, pepř, kečup, víno a podle

potřeby vývar a podusíme. Přidáme spařená a oloupaná rajčata, plátky řepy,

prohřejeme a podáváme s rýží.

Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění