Zeleninové týdny: Čínské fazolky

Na fazolkách si nejenom pochutnáte, ale vězte, že také posilují srdce, krevní oběh a dodávají životní energii.
Zeleninové týdny: Čínské fazolky
3.11.2004 0:00 |

Ingredience:
500 g zelených fazolek
300 g žampiónů
cibule
2 lžíce sójové omáčky
4 stroužky česneku
mletý zázvor
sůl
olej
mandle

Návod k přípravě: Fazolky překrojíme a osmahneme na oleji,

přidáme kolečka cibule, plátky žampiónů, nasekaný česnek a smažíme. Osolíme,

přidáme pepř, špetku zázvoru, sójovou omáčku, přiklopíme a necháme podusit za

případného podlévání vodou. Mandle posekáme, přidáme je k zelenině a podáme,

nejlépe s rýží.

Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění