Zeleninové týdny: Cukety plněné masem a žampióny

Cuketa má stejně jako ostatní tykve nízkou energetickou hodnotu, takže si ji klidně můžete dopřávat co hrdlo ráčí.
Zeleninové týdny: Cukety plněné masem a žampióny
24.11.2004 0:00 |

Ingredience:
4 cukety
150 g žampiónů
2 cibule
2 stroužky česneku
400 g mletého masa
pepř
sůl
olej
petrželka
oregáno
80 g strouhaného sýra

Návod k přípravě: Cukety podélně rozkrojíme, vydlabeme

dužinu a nadrobno ji posekáme. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme mleté

maso, sůl a osmahneme. Dále přidáme pokrájené žampióny, dužinu z cuket a utřený

česnek, pepř,oregáno a petrželku, promícháme a dusíme 10 minut. Směsí plníme

osolené půlky cuket, dáme do vytřené zapékací misky, posypeme strouhaným sýrem a

půl hodiny zapékáme.

Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění