Zeleninové týdny: Cukety plněné žampióny, smetanou a sýrem

Cukety obsahují 91% vody, vlákninu, sacharidy a další složky. Pořádně se jimi zasytíte a přirom nemusíte příliš počítat kalorie.
Zeleninové týdny: Cukety plněné žampióny, smetanou a sýrem
29.10.2004 0:00 |

Ingredience:
4 cukety
1 cibule
200 g žampiónů
2 vejce
3 starší housky
mléko
2 dl smetany
2 lžíce másla
pepř
sůl
80 g tvrdého sýra, olej

Návod k přípravě: Cukety podélně rozkrojíme, vydlabeme

dužinu a nadrobno ji posekáme. Na oleji zpěníme nadrobno nasekanou cibuli,

přidáme pokrájené žampiony, osmahneme, osolíme a opepříme a chvíli podusíme.

Housky nakrájené na kostky zvlhčíme mlékem, přilijeme rozšlehaná vejce a

podušené žampiony, promícháme a směsí naplníme osolené půlky cuket. Do vytřené

zapékací misky vložíme naplněné cukety, poklademe vločkami másla, podlijeme

smetanou a pečeme asi půl hodiny.


Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění