Zeleninové týdny: Fazolkovo- smetanová polévka

Fazolky jsou účinným pomocníkem při regeneraci jatek, ledvin a močového měchýře. A co víc, umí omlazovat buňky.
Zeleninové týdny: Fazolkovo- smetanová polévka
1.11.2004 0:00 |

Ingredience:
400 g zelených fazolek
1 l vývaru
2 lžíce másla
2 lžíce hladké mouky
1 mrkev
1 petržel
cibule
2 stroužky česneku
1 kelímek kysané smetany
pepř
sůl
ocet
petrželka

Návod k přípravě: Z másla a mouky připravíme jíšku, zalijeme

ji vývarem, rozšleháme, přidáme nakrájené fazolky, posekanou cibuli,

nastrouhanou mrkev a petržel a utřený česnek. Uvaříme doměkka, pak zjemníme

smetanou, osolíme, opepříme, podle chuti okyselíme a na talíři posypeme

petrželkou.

Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění