Zeleninové týdny: Fazolky v rajčatové omáčce

Fazolky jsou bohaté na železo, vápník, vitamin C a B. Je to zdravá a chutná zelenina, tak honem do vaření.
Zeleninové týdny: Fazolky v rajčatové omáčce
8.11.2004 0:00 |

800 g zelených fazolek
2 cibule
5 rajčat
4 lžíce oleje
pepř
sůl
tymián
oregano

Ingredience: Fazolky uvaříme ve slané vodě doměkka.

Posekanou cibuli zpěníme na oleji, přidáme oloupaná a nakrájená rajčata,

sůl, pepř, tymián a oregano a podusíme. Nakonec přidáme fazolky a ještě chvíli

dusíme.


Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění