Zeleninové týdny: Kedlubnová polévka se smetanou a kari

Kedluben obsahuje vitamin C, karoten, vitamin E, B1, B2, B6, kyselinu nikotinovou, listovou, biotin a kyselinu panthothenovou.
Zeleninové týdny: Kedlubnová polévka se smetanou a kari
4.11.2004 0:00 |

Ingredience:
5 malých kedluben
2 lžíce másla
3 lžíce hladké mouky
lžíce kari koření
1 l vývaru z kostky
2 dl smetany
sůl

Návod k přípravě: Na tuku zpěníme mouku, přidáme kari, lehce

osmahneme a přilijeme vývar. Rozmícháme, uvedeme do varu. Kedlubny nakrájíme na

kolečka a uvaříme je v osolené vodě doměkka, pak je rozmixujeme, přidáme k

vývaru, přilijeme smetanu, necháme projít varem a podáváme.

Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění