Zeleninové týdny: Koprové fazolky na smetaně

V Asii jsou fazolky už odedávna používány k léčbě střevních a oběhových potíží a na podporu sleziny a slinivky břišní.
Zeleninové týdny: Koprové fazolky na smetaně
23.11.2004 0:00 |

Ingredience:
800 g zelených fazolek
2 lžíce másla
cibule
kelímek zakysané smetany
kopr
sůl

Návod k přípravě: Fazolky pokrájíme na menší kousky a

uvaříme je v troše osolené vodě doměkka. Posekanou cibuli zpěníme na másle,

přidáme zakysanou smetanu, kopr a sůl. Chvíli povaříme, pak přidáme fazolky,

provaříme a podáváme.

Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění