Zeleninové týdny: Pórkový koláč

Ne vždy musí být koláč sladký. Teda alespoň tehdy, pokud jako základní surovinu použijete pórek.
Zeleninové týdny: Pórkový koláč
25.11.2004 0:00 |

Ingredience:
lískové těsto
500 g pórku
250 ml smetany
máslo
3 lžíce hladké mouky
vejce
slanina


Návod k přípravě:
Pórek nakrájíme nadrobno a osmahneme

na másle. Ve smetaně rozmícháme mouku, vejce, sůl, na kostky nakrájenou

slaninu a nakonec i osmažený pórek. Lístkové těsto rozválíme, vložíme na tukem

vymaštěný a moukou vysypaný plech, potřeme je pórkovou směsí a upečeme.

Dobrou chuť!


Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění