Zeleninové týdny: Růžičková kapusta na smetaně

Růžičková kapusta má vysoký obsah vitaminu C, mnoho karotenu, vitamin B1, B2, kyselinu nikotinovou a listovou.
Zeleninové týdny: Růžičková kapusta na smetaně
18.11.2004 0:00 |

Ingredience:
600 g růžičkové kapusty
2 dl vývaru z kostky
2 lžíce másla
2 dl smetany ke šlehání
muškátový oříšek
2 žloutky
sůl

Návod k přípravě: Kapustu omyjeme, pokrájíme a osmahneme na

másle. Přidáme vývar, nastrouhaný muškátový oříšek, sůl a dusíme doměkka.

Nakonec přidáme smetanu z rozšlehanými vejci, necháme ztuhnout a podáváme.

Dobrou chuť!

Autor článku: Redakce
Zdroj: Ženy.cz

Komentáře

Nebyl vložen žádný komentář.

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění